Blog

Hva er dugnad?


Hva er dugnad?
Dugnad er en felles utført og vanligvis ulønnet arbeid. Ordet stammer fra norrønt og betyr god gjerning, kraft eller hjelp.

Selv om dugnad ofte blir assosiert med frivillig og… Read more

Hva er dugnad?

Dugnad er en felles utført og vanligvis ulønnet arbeid. Ordet stammer fra norrønt og betyr god gjerning, kraft eller hjelp.

Selv om dugnad ofte blir assosiert med frivillig og ulønnet arbeid trenger det ikke alltid å være slik. La oss vise deg hvordan din gruppe kan tjene store penger på dugnad, enten det er en russegruppe, speidergruppe, korps, idrettslag eller en skoleklasse.

I de senere årene har det kommet mange dugnadsaktører på markedet som tilbyr alt fra varetelling dugnader til salg av sokker, tennbriketter, kakebokser og toalettpapir/dopapir.

 

Salg av toalettpapir – den beste formen for dugnad?

Etter mange år i dugnadsbransjen har vi erfart at toalett og tørkepapir er den mest effektive og lønnsomme formen for dugnad, noe denne gjengen fra Trømsø kan skrive under på. De solgte hele 130 sekker med toalettpapir som inneholder 56 ruller pr. i hver pakke.

Fordelt på 3 personer ble det solgt hele 43 sekker pr. hode og satte dermed norgesrekord i dopapirsalg!

 

Kom i gang med dugnaden!

Se hvordan dere enkelt kan tjene fra 25 930 – 100 000,- på under 4 uker med DugnadFabrikken.no

 

Eksempel på dugnad:

Er dere en gruppe på 8 personer som selger 12 pakker med toalettpapir og 6 pakker med tørkepapir tjener dere totalt 25 930,-

Er dere en gruppe på 30 personer som selger 12 pakker med toalettpapir og 6 pakker med tørkepapir tjener dere totalt 97 200,-

Prøv gjerne vår fortjenestekalkulator for å regne ut hvor mye dere kan tjene.

 

Bestilling, frakt og betaling

Når dere har bestemt hvor mange pakker dere skal selge fyller dugnadsansvarlig enkelt ut et elektronisk bestillingsskjema. Bestill dugnad!

Dere får varene fraktfritt levert til ønsket adresse og 31 dager på å selge produktene før fakturaen må betales.

Varene som dere eventuelt ikke får solgt, kan dere enkelt returnere tilbake til oss.

Lykke til med dugnaden!